Kategoriarkiv: Okategoriserade

OBANKAD BLOMSTER x Kapten

DatRadon @ Twitch (https://www.twitch.tv/datradon) TBA Group testar broadcasting till YouTube Live 🙂 2020 har varit ett väldigt konstigt år – men vi finns kvar och lever!Vi återkommer såfort den här pandemin är över… Hälsningar, TBA Group

Årsmöte 2020 – TBA Group

UPPDATERING – P.g.a. rådande omständigheter / COVID-19 så avvaktar vi lite med årsmötet, mer info kommer… Årsmötesdags! 🙂 Inbjudan skickas ut under början av året. Tills dess – stay safe! <3 

Intensity 12th aug, with a secret guest

Den här festen vill ni bara inte missa! Den 12:e augusti så har vi ett event på ett awesome ställe – med en hemlig gäst från Nederländerna! Det kommer bl.a. bli hardcore, frenchcore, rawstyle och hardstyle. Medlemskapskrav, åldersgräns 18+, inträde 150 SEK  OBS: Glöm därför inte att regga er på Medlemsregistreringen i menyn. Är ni redan… Läs mer »

INFINITY – 9th December, Stockholm

Presented by Collide Events and TBA Group ∞ Unlimitedness, absence of a beginning or end ∞ Faster Psytrance, Harder Trance, United in Music Mer information finns i eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/383284425336389/ Slutet sällskap, 18-årsgräns samt OBLIGATORISK registrering senast 20:00 samma dag, inga undantag. Är du redan registrerade på Collide Events eller TBA Group så behöver du… Läs mer »

TBA Group gästar Axalmia Fire Night

Efter en ashäftig fest på en underbar plats så började ett gäng av deltagarna samt TBA Group göra ett konstverk inne i chillen, på morgonkvisten. 😉 Fick ett par bara bilder vi kan använda som headerbild/något till framtida event också! 🙂 Här är lite bilder: Det var så roligt att jag vill göra något liknande på Experiment… Läs mer »

TBA Groups nya websajt

Tidigare har vi endast haft ett registreringsformulär publicerat på sajten – nu ska det bli ändring på det. Här kommer vi publicera information om kommande och tidigare event, bilder och filmer från våra fester och en hel del annat vi har planerat 🙂 Hela sajten är lite TBA och långt ifrån klar, men vi måste börja… Läs mer »

TBA Group – Experiment 3.0

Efter vårt lyckade Experiment den 20 augusti så har vi beslutat oss för att köra ytterligare fester. Exakt information, datum, line-up och dylika är TBA. Det lär dock tyvärr dröja en stund innan allt är planerat… Stay tuned!