Välkommen till TBA Group – En ideell förening!

Av | 5 november, 2017

Igår, den 4 november 2017, höll vi i TBA Group sitt konstituerande årsmöte, där vi officiellt antog stadgar, gemensamt röstade fram vår styrelse, valberedning inför nästa årsmöte och slutligen officiellt vart en ideell förening!

Vi har senaste veckorna jobbat hårt med att ta fram och formulera stadgar, diskutera och formulera organisationens syfte och målsättning, igår tog vi det sista steget och röstade igenom det.
Stadgarna vi antog under gårdagens möte finns publicerade här: Föreningens stadgar

Protokollet från det konstituerande årsmötet kommer att publiceras här också såklart, så snart våra protokolljusterare har signerat det!


Styrelsen i föreningen TBA Group består av:
Ordförande – Jim Nelin
Vice ordförande – Kristoffer Eriksson
Kassör – Mikael Piotrowski
Sekreterare – Emma Hoverman

Suppleant 1 – Alice Rook
Suppleant 2 – Lukas Kaarle
Suppleant 3 – William Loureiro

Valberedning 1 – Amy Hvornum
Valberedning 2 – Anton Svensson
Valberedning 3 – Johannes Gustafsson


Nu väntar vårt första riktiga styrelsemöte i veckan och vi kan inte vara mer förväntansfulla och positivt inställda till vad som komma skall!

Ni som tidigare har registrerat er i vårt e-postlista kommer få ett mail i veckan med stadgarna och lite mer information – men som utlovat innan så har inte den registreringen på något vis varit bindande. Ni räknas i dagsläget inte som medlemmar i föreningen, ni behöver nämligen godkänna våra stadgar och även erlägga en fastställd årsavgift för det. Men som sagt, mer information om vad det innebär  kommer efter vårt första styrelsemöte.

På ett personligt plan kan jag säga att jag är otroligt glad och stolt över det hårda arbetet de som varit inblandade i processen har lagt ner, men även glad över de människorna som stöttat oss och deltagit och hjälpt oss komma dit vi är idag.

Har ni frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er!

Tack!


Jim Nelin
Styrelseordförande
TBA Group