Om TBA Group

TBA Group består av personer inom vitt skilda bakgrunder och yrken – men som alla har en kärlek till musik (inom alla genres), ljud, teknik, kultur och konst. Vi började arrangera privata evenemang och fester under 2016 då det kändes som en naturlig väg för oss att gå, då vi redan hade tillgång till utrustning, ljud och ljus. 

Första eventet blev en dundersuccé, vilket förvånade både oss och gästerna, vi bestämde oss direkt för att hålla en till. Planeringen blev direkt mycket seriösare och event nummer (Experiment 2.0) två blev nästan dubbelt så stort. Efter det fortsatte vi planera fler event, men det tog stopp då vi alla har privatliv och jobb vid sidan av . Efter ett par månader, hade vi lyckats få ihop en plan samt löst det största problemet med inomhusevent – hitta en lokal till rätt pris och i rätt område. I samarbete med en till arrangör så oss levererade vi då vårt första stora event, som vart en riktigt succé.

 

Kuriosa

Vi kan i övrigt passa på att berätta att namnet TBA Group faktiskt uppstod av en slump, när vi startade vår första Facebook-grupp som drog igång hela rörelsen så behövde vi ett namn – men vi var då lite fantasilösa för stunden så i väntan på bättre idéer så vart namnet ”TBA” (akronym för ”To be announced”)

Det fastnade, och utvecklades senare till TBA Group.