Om TBA Group

TBA Group består av personer inom vitt skilda bakgrunder och yrken – men som alla har en kärlek till musik (inom alla genres), ljud, teknik, kultur och konst. Vi började arrangera privata evenemang för våra vänner och dess bekanta under 2015. Första eventet blev en dundersuccé, till den nivån att det förvånade både oss och gästerna, vi bestämde oss direkt för att hålla ett till event. Denna gång satsade vi mer och planeringen blev direkt mycket seriösare. Det andra eventet (Experiment 2.0) blev nästan dubbelt så stort och lika lyckat. Efter det fortsatte vi planera och arrangera fler event under 2016 – 2017.

Under hösten 2017 bildade TBA Group en ideell förening, med målsättning är att driva verksamhet med fokus kring musik och kultur. Vi vill inspirera och bidra till ökat intresse samt främja utvecklingen inom musik, ljud- och ljussättning och annat kreativt skapande hos våra medlemmar, genom att fortsätta anordna konserter, scenföreställningar, studiecirklar, workshops, föreläsningar samt andra liknande kulturevenemang.

 

Kuriosa

Vi kan i övrigt passa på att berätta att namnet TBA Group faktiskt uppstod av en slump, när vi startade vår första Facebook-grupp som drog igång hela rörelsen så behövde vi ett namn – men vi var då lite fantasilösa för stunden så i väntan på bättre idéer så vart namnet ”TBA” (akronym för ”To be announced”)

Det fastnade, och utvecklades senare till TBA Group.