Utbildningar och Workshops

Kommande under 2018!

 

Workshops

Under början av det kommande året kommer vi sparka igång lite olika nya projekt utöver våra events. Dels kommer vi hålla i ett antal olika workshops där vi under ett par timmar några kvällar i månaden låter våra medlemmar samlas och och ta del av kortare instruktioner för att lära sig diverse olika kunskaper som vi själva använder mer eller mindre dagligen. Allt möjligt från hur man skapar färgglad deko till hur man lindar ihop kablar på ett korrekt vis. Dessa workshops kommer hållas lite ”lättare” och hållas så avslappnade som det går utan att tappa formen helt.

 

Utbildningar

För dem som känner att dem vill lära sig något lite mer fokuserat och inriktat kommer vi även erbjuda utbildningsmöjligheter inom ett flertal olika områden. Lär dig mixa musik på allt ifrån en hobby-kontroller till proffsutrustning  i högsta klass. Eller varför inte ta den riktigt spännande vägen in i ljusstyrningens djupa mörker och lära sig DMX-programmering och ljussättning? För att inte glömma den klassiska ljudteknikern som även denna kommer finnas möjlighet att fördjupa sig långt inom. Dessa är då exempel på ämnen som vi har flera personer inom föreningen idag som har riktigt goda kunskaper inom. Självklart finns det säkerligen fler möjligheter så tveka inte att fråga oss.

Utbildningarna kommer det komma mer information kring vid ett senare tillfälle så passa på att skriva till oss om ni har önskemål om ämnen att lyfta fram eller kanske sitter själva på någon specialitet som ni vill lära ut till andra!