Medlemskap

TBA Group är sedan slutet av 2017 en ideell förening, det innebär att vi har en styrelse, stadgar och medlemmar. Vi tillsammans, verkar alla för ett gemensamt ändamål – att driva verksamhet fokuserad kring musik och kultur samt att inspirera och bidra till ökat intresse inom just dessa verksamhetsområden.

Föreningens styrelse är valda av föreningens medlemmar, och jobbar primärt med att planera, leda och fördela arbetet inom föreningen. Styrelsen ser även till att beslut fattade av medlemmarna under årsmöten faktiskt blir realiserade. Alla medlemmar och såklart även styrelsen jobbar ideellt utan ekonomisk vinning – om man bortser ifrån betalning i form av glädje 😉

För att vi ska växa, lyckas med våra mål, sprida kunskap och framförallt – ha riktigt roligt, så vill vi bjuda in just dig till att bli medlem. Det innebär inte mycket mer än att du betalar en årsavgift och därmed får möjligheten att påverka och såklart delta i, allt som föreningen arrangerar. Ta del av allt som föreningen publicerar, skapar och gör samt mycket mer.

Låter det intressant?

För att bli medlem i föreningen så behöver du registrera dig och godkänna våra stadgar.

Officiell registrering till föreningen kommer inom kort. Under tiden får man gärna skriva upp sig på e-postlistan för att inte missa några viktiga uppdateringar från vår sida.

Så här funkar medlemskap i föreningen

Alla medlemmar betalar en årsavgift på 250 kronor per år. Detta gör det möjligt för dig att påverka verksamheten, ger dig rätt att delta i kurser och workshops föreningen arrangerar samt mycket mer.
Som medlem får du förstås vårat nyhetsbrev och såklart rösträtt på årsmöten också!

Medlemmar får löpande information om workshopkvällar och de olika kurserna som vi återkommande har inom bland annat Ljud & Ljus, DMX-programmering och olika DJ-kurser på alla nivåer, från nybörjare till mer rutinerade personer. Självklart kommer du även få inbjudningar till våra olika fristående event också!

Så – vad väntar du på?

Registrera dig som medlem idag!